Mød vores dygtige frisører

Teamet

Teamet

 

Her på siden kan du møde vores dygtige frisører fra salonen på Frederiksberg og lære dem lidt bedre at kende.

Frederikke

Frisørelev

Frederikke går perfektionistisk til værks og vil gerne lære alle aspekter af frisørfaget. Derfor er hun virkelig grundig. Især farveteknik og flet har Frederikkes interesse, og hun sørger for at se en masse inspirationsvideoer på daglig basis på Instagram, som hun bruger i sit arbejde. I salonen har Frederikke virkelig svært ved at gå og snakke samtidig. Måske fordi hun altid har en lille chokolade i lommen.

Luna

Frisørelev

Luna er vild med kontakten med dig som kunde. Hun går meget op i både sit eget hår og makeup. Og den passion viderefører hun til sit arbejde som frisørelev. For hende er det nemlig meget spændende at få lov til også at give dig smukt hår. Faktisk går hun så meget op i det, at hun nærmest dagligt ser Youtube-videoer om både hår og makeup.

Line

Frisørelev

For Line er det fedt at være i en frisørsalon, der både er personlig og professionel på samme tid. Det giver hende nemlig lyst til at dygtiggøre sig, mens hun har det sjovt. Og som frisørelev elsker hun at være med til at skabe en forventning hos dig som kunde og lave en flot styling. Til gengæld er Line knap så skarp i et køkken. Selv pasta kan hun ikke koge.

 

 

May

Frisør

Som frisør elsker May at se en kunde gå glad ud af butikken med lækkert hår. Det får hende til at smile hver dag. Så meget, at hun måske er indehaver af salonens største smil? Og så kan May klare de fleste udfordringer uden at blive forpustet. Hun er nemlig vild med at løbe, som hun bruger meget af sin fritid på.

Bayaz

Frisør

Som frisør går Bayaz meget op i, hvad der klæder dig bedst. Og hun er vild med den forvandling, hun som frisør er med til at skabe. Det går meget godt i tråd med Bayaz’ helt naturlige blik for styling og mode, som hun også går op i. Og hendes eget tøj er også altid strøget til perfektion. Bayaz kan nemlig ikke klare rod eller beskidte ting.

Simone

Frisør

Simone elsker at være kreativ og finde frem til det bedste resultat for dig. Og så elsker Simone at snakke og finde ud af, hvem du er. Og hvis du undervejs i din samtale pludselig får spørgsmål som: Hvad er Georgiens hovedstad? Så skal du slet ikke undre dig. Simone er nemlig salonens quizmaster.

Camilla

Frisør

Et godt håndværk og ærlighed. Det er mantraet for Camilla som frisør. Hun sørger altid for at være så ærlig, at du kan se frem til det bedste resultat for netop dig. Det kan dog godt være, Camilla lige hiver en dåsesodavand frem imens. Hun kan nemlig ikke undvære Pepsi Max.

Mette

Frisør og indehaver

Mette er frisør og indehaver af Mo-Hair, som hun har haft siden 2008. Mette er udover at være superdygtig også indehaver af salonens højeste grin. Det kan du muligvis høre helt fra gaden. Og så er kaffen altid ekstra nødvendig for Mette om morgenen. Hun er nemlig B-menneske med stort B.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her