Mød vores dygtige frisører

Teamet

Teamet

 

Her på siden kan du møde vores dygtige frisører fra salonen på Frederiksberg og lære dem lidt bedre at kende.

Lotte

Senior stylist - frisør

Lotte er vores nye Senior stylist, som vi har været så heldige og få fra en anden Intercoiffure salon, så Lotte har været vant til den høje standard og service som Intercoiffure saloner er kendt for…. Lotte har været i branchen i 9 år, og har gennemgået et utal af kurser i den salon hun har arbejdet i, så i kan sætte jer trygt i stolen hos Lotte, for hun mestrer alt:)

Luna

Junior stylist

Luna er vild med kontakten med dig som kunde. Hun går meget op i både sit eget hår og makeup. Og den passion viderefører hun til sit arbejde som frisørelev. For hende er det nemlig meget spændende at få lov til også at give dig smukt hår. Faktisk går hun så meget op i det, at hun nærmest dagligt ser Youtube-videoer om både hår og makeup.

May

Senior stylist - frisør

Som frisør elsker May at se en kunde gå glad ud af butikken med lækkert hår. Det får hende til at smile hver dag. Så meget, at hun måske er indehaver af salonens største smil?

Lærke

Junior stylist

Lærke er vores søde, skønne og serviceminded junior stylist, som startede sin uddannelse i januar 2023. I vil møde Lærke i hverdagen hjælpe til i salonen, og siden hen begynde og have diverse modeller til farvning og klipninger, inden hun kommer i gang med kunder til reducerede priser:)

Simone

Stylist - frisør

Simone elsker at være kreativ og finde frem til det bedste resultat for dig. Og så elsker Simone at snakke og finde ud af, hvem du er, og er enorm omhyggelig med alt hendes arbejde hun laver i salonen.

Camilla

Senior stylist - frisør

Et godt håndværk og ærlighed. Det er mantraet for Camilla som frisør. Hun sørger altid for at være så ærlig, at du kan se frem til det bedste resultat for netop dig.

Mette

Senior stylist - frisør og indehaver

Mette er frisør og indehaver af Mo-Hair, som hun har haft siden 2008. Mette er medlem af Intercoiffure i Danmark, som er en meget stor anerkendelse i branchen, og har båret Intercoiffures emblem siden hun blev optaget på D´angleterre i 2017.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her