Din garanti for kvalitet i verdensklasse

Intercoiffure

Intercoiffure

Intercoiffure

Intercoiffure er et verdensomspændende netværk, som man skal inviteres til at blive medlem af. Netværket bygger på et tæt samarbejde mellem verdens allerdygtigste frisører. Det er altså din garanti for en frisørsalon af ypperste kvalitet, og i Mo-Hair er vi stolte af at være blevet inviteret med i netværket. Det skete i januar 2017.

Intercoiffure har eksisteret i snart 100 år. Netværket blev i sin tid skabt af engagerede frisører med et højt fagligt niveau. Og sådan er det stadig den dag i dag. På den måde forpligter man sig også som medlem af Intercoiffure til konstant at være i udvikling og levere det ypperste hver gang.

Derfor er Intercoiffure heller ikke noget, man bare kan blive medlem af. Det kræver en helt særlig invitation. Som medlem holder man sig orienteret om frisørfagets trends og tendenser.

I Danmark er der 60 medlemmer af Intercoiffure ud af Danmarks 6.000 frisørsaloner. Og på verdensplan er der 4.000 medlemmer i alt.

Booking
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her