Hårprodukter fra Oribe

Eksklusiv hårpleje med naturens ingredienser: Her er alt, du skal vide om hårprodukter fra Oribe

Hårprodukter fra Oribe er både fri for parabener, gluten, farve og natriumchlorid. Og så er de produceret med de lækreste naturlige aktive ingredienser. Det gør alt sammen Oribe til en kvalitetsplejeserie i luksusklassen, som holder længe. Her får du baggrundsviden om produkterne fra Oribe og vores guide til bestsellers her i salonen.

Med hårprodukter fra Oribe bliver styling og hårpleje en daglig forkælelse. Produkterne er nemlig udviklet af stjernestylist Oribe Canales, som har kombineret luksus og innovative formler med naturens helt egne ingredienser og et lækkert duftunivers.

Oribe forhandles kun i udvalgte professionelle frisørsaloner. Og I Mo-Hair er vi stolte af at være en af dem.

Serien består blandt andet af shampoo, conditioner, hårkur, styling og finishing-produkter uden skadelige stoffer.

”Det er et luksusbrand, men det er som regel billigere, end man regner med. En shampoo koster normalt 300 kroner, men så holder den også seks måneder. Hårprodukter fra Oribe kan ikke sammenlignes med noget andet. De skal bare prøves”, siger Mette Skovgaard.

Hun er indehaver af Mo-Hair og har stor erfaring med plejeprodukterne for Oribe. Og uanset hvilken hårtype du har, kan Oribes produkter skabe gode resultater for dit hår.

Her i salonen har vi et bredt udvalg af hårprodukter fra Oribe. Og vi er helt klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, der passer bedst til dig. Her får du vores liste over bestsellers og gode produkter fra Oribe, som du simpelthen ikke kan undvære derhjemme.

LÆS OGSÅ: Sådan genopbygger du tørt og skadet hår: Giv dit hår masser af fugt med en god hårkur

Dry Texturising Spray
Sprayen går ind og giver noget fylde og tekstur til håret og sørger samtidig for at fjerne fedt fra hovedbunden, så dit hår ikke ender med at se fedtet ud af at bruge sprayen.

Shampoo og Conditioner for Moisture & Control
Både shampoo og conditioner giver masser af fugt uden at slide på håret. Det er faktisk de produkter, vi sælger allerflest af i salonen, og de er også bare gode.

Volumen-produkter
Maximista Texturising Spray puster håret ud og gør det større.
Volumista Mist for Volume giver håret mere volumen.
Grandiose Hair Plumping Mousse er en skum, som giver fylde til hele håret

Signature Moisture Masque
Kuren giver masser af nyt liv og fugt til dit hår. Bruger man bare, hvad der svarer til en to-krone i håret, så får man det blødeste hår.

Mo-Hair forhandler alle produkterne i salonen på Gammel Kongevej. Du er altid velkommen til at kigge ind, så finder vi sammen de hårprodukter, der passer til netop dit hår.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her