Intercoiffure

Kvalitetsbehandlinger til helt almindelige priser: Her er den bedste frisør på Frederiksberg

Helt almindeligt hår. Og helt almindelige priser. Hos den bedste frisør på Frederiksberg er der fokus på kvalitet og service udover det sædvanlige i en hyggelig atmosfære. Og så er der altid en friskbrygget kop kaffe klar.

Mange års erfaring. International anerkendelse. En evig lyst til at forny sig og være blandt de bedste i frisørfaget. Fokus på kvalitet, godt håndværk og service ud over det sædvanlige. Det gør alt sammen Mo-Hair til den bedste frisør på Frederiksberg. Så kort kan vi sige det.

En god klipning krævet et godt håndværk og et godt øje for, hvad der klæder dig bedst. Derfor er dialogen mellem os en vigtig del af din klipning hos Mo-Hair. Sammen skaber vi en helhed og et smukt og godt resultat for dig, som holder.

Det samme gør sig gældende med farvebehandlinger. Vi går nemlig aldrig på kompromis og er hele tiden opdateret med den nyeste viden inden for farveteori. Og med viden på plads og de bedste produkter i salonen, kan vi garantere farvebehandlinger med flot glans og lækre resultater.

LÆS OGSÅ: Eksklusiv hårpleje med naturens ingredienser: Her er alt, du skal vide om hårprodukter fra Oribe

Service er ikke bare service for os her i salonen på Gammel Kongevej. Vi elsker at forkæle dig som kunde, og vi sætter en ære i vejledning af produkter, pleje af dit hår, og hvordan du styler dit hår til hverdag og fest. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter og står 100 procent inde for alle af dem.

Som den bedste frisør på Frederiksberg er vi stolte af at være blevet optaget i det verdensomspændende netværk Intercoiffure, som er din garanti for kvalitet af højeste kaliber.

Intercoiffure er et netværk med en vision om international kvalitet skabt af frisører med et højt fagligt niveau og en vilje til konstant udvikling. Derfor er Intercoiffure heller ikke noget, man bare søger optagelse i, men noget man bliver inviteret til at være medlem af. Vi er cirka 65 medlemmer i Danmark og 4.000 på verdensplan.

Vi glæder os til at se dig i salonen på Gammel Kongevej – den bedste frisør på Frederiksberg.

 

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her