Farvning af bryn og vipper

Guide til farvning af bryn og vipper: Her er alle do’s and don’t’s

Farvning af bryn og vipper kan hurtigt ende med at blive risky business, hvis du ikke har tjek på både hårfarve og hudtone. Vi guider dig her på vej til do’s and don’t’s.

Nej. Vi kan lige så godt sige det, som det er. Når det kommer til farvning af bryn og vipper, skal man ikke bare male to store sorte streger over øjnene og markere vipperne med samme sorte nuance.

Det fortæller Mette Skovgaard, der er indehaver af frisørsalonen Mo-Hair på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

”Det vigtigste at tænke over er, at man skal kigge på, hvad der passer til en i forhold til hårfarve og hudtone”, fortæller hun.

”På den måde guider vi her i salonen og fortæller, hvad der vil være godt til en”, siger Mette Skovgaard.

LÆS OGSÅ: Få styr på tørt og glansløst hår med en keratinbehandling

Og man kan få farvning af bryn og vipper så naturligt, som man ønsker det.

”Om sommeren er der nogle, hvor det er flot, de får lysnet brynene lidt. Det giver nemlig et lidt friskere look og er en god base under mascara, mens andre har en hudtone, der gør, at de kan tåle lidt mere farve på brynene om sommeren”, fortæller Mette Skovgaard.

Hun uddyber, at har du en lys hudtone, som de fleste danskere, så skal man ikke bare vælge en mørk farve, som ikke matcher til en. Tværtimod er det vigtigt at finde de samme nuancer som ens egen hårfarve og hudtone i sit farvevalg.

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du en farvning af bryn og vipper, så er du altid velkommen til at kontakte os i salonen.

Do’s:
–       Gå efter en farve, der matcher din egen hårfarve og hudtone
–       Farve om sommeren giver et friskere look, og så slipper du også for mascara

Don’t’s:
–       Mal aldrig bare to store sorte streger over øjnene
–       Vælg ikke en farve, der ikke passer til din hudtone

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her