Styling og opsætning: Hvor kan jeg få stylet mit hår?

Skal du giftes? Eller til en særlig fest, hvor håret skal være helt perfekt? Det kan vi hjælpe dig med. Derfor får du her guiden: Hvor kan jeg få stylet mit hår?

Du behøver ikke lede længere og stille dig selv spørgsmålet: Hvor kan jeg få stylet mit hår? Det kan vi nemlig hjælpe dig med her hos Mo-Hair Intercoiffure på Frederiksberg.

Vi har en række dygtige og passionerede frisører og stylister, der hele tiden er med på alle tendenser. Det kan du nyde godt af, når håret skal styles eller sættes op til bryllup eller fest.

Hos Mo-Hair Intercoiffure har vi mange kunder, der får sat og stylet håret, enten når de selv skal giftes, være gæst til bryllup eller en anden fest. Og vi sætter gerne dit hår, hvis du skal giftes.

Ofte tager vi først en dialog om, hvordan du ønsker, dit hår skal være. Derefter taler vi også om selve designet på din brudekjole og brylluppet, som også er relevant for stylingen og opsætningen.

Her kan du møde alle vores dygtige frisører og stylister

“Skal du giftes i en smuk gammel kirke med orkester, alle dine venner og familie. Og har du fået specialdesignet din kjole? Ja, så er det måske en moderne opsætning, der vil passe godt til dig. Skal du derimod giftes på rådhuset i en løs kjole, blomster i håret, sandaler og kun med et vennepar, ja, så er det måske den mere afslappede opsætning, vi skal kigge på. Alt skal passe sammen, og en styling eller opsætning er ikke “bare”  en kunde for os”, fortæller indehaver af Mo-Hair Intercoiffure på Frederiksberg, Mette Skovgaard og uddyber:

“Uanset hvad man vælger af opsætning, skal vi nok sørge for at gøre dagen god for dig, så du ikke skal tænke på dit hår resten af dagen. Og vi elsker alle stylinger og opsætninger, om det er det ene eller andet, du vælger”.

Styling

Skal du derfor til fest, jubilæum eller have en særlig aften ude, så kan du også komme til os og få håret til at sidde helt perfekt.

“Vi kan style håret,l så det måske sidder i super flotte store krøller. Så giver det lige det ekstra til tøjet, og opmærksomheden er stor, når vi laver sådan en styling. Så er du advaret”, siger Mette Skovgaard.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her