Curly Cut

 

Vores frisør Lotte har specialiseret sig i krøller, inden for Curly Girl (Curly Cut) metoden, og har siden 2022 skabt en masse erfaring inden for metoden.

Curly Cut metoden er for dig som ønsker det bedste frem i dine krøller, og metoden er baseret på en formel uden sulfater, silikoner, alkoholer, voks og mineralske olier, og i Mo-Hair bruger vi de godkendt produkter fra Innersense.

Lotter guider dig igennem hvad der passer til dig og dine krøller i din hverdag, og skræddersyer en klipning til dit hår.

Det er vigtigt når du skal have din Curly Cut at du kommer med dit hår som det krøller til hverdag, da en klipning først starter i det tørre hår, og bliver så efterfulgt af en lækker Curly Girl godkendt hårvask med hovedbundsmassage, og efter hårvasken er der en guidet styling af dine krøller:)

HUSK og bestil en Curly Cut når du booker tiden, da sådan en klipning tager længere tid en normalt.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her