Keratinbehandling

Få styr på tørt og glansløst hår med en keratinbehandling

En keratinbehandling eller såkaldt Brazilian Blow Dry udglatter krøller og giver dit hår mere glans. Perfekt til dig, der enten vil have styr på uregerlige krøller eller spare tid om morgenen på at glatte dit hår.

Træt af uregerlige krøller, tørt eller kruset hår? Så er en keratinbehandling eller såkaldt Brazilian Blow Dry helt sikkert noget for dig.

”De senere år er behandlingen blevet utrolig populær. Den gør håret mere glat, eliminerer krus, reducerer krøl og giver håret nyt liv og glans”, fortæller Mette Skovgaard.

Hun er både frisør, stylist og indehaver af den internationalt anerkendte salon Mo-Hair Intercoiffure på Frederiksberg. Her udfører hun sammen med sit dygtige team blandt andet keratinbehandlinger.

”En keratinbehandling holder i cirka tre måneder. Vi kalder den også for en semi permanent udglatning næsten fri for kemi, fordi behandlingen er bygget op omkring det fine og dyre stof keratin, som i forvejen findes naturligt i håret”, fortæller Mette Skovgaard.

LÆS OGSÅ: Guide: Her er sommerens hårtrends

Hun udfører også behandlingerne i en udgave, der er mere udglattende, hvor behandlingen er verdens første helt uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder.

”På den måde genopbygger vi simpelthen de enkelte hårstrå og naturlige keratinfibre i håret. Det gør, at tørt hår får nyt liv og glans”, siger Mette Skovgaard.

Hun anbefaler behandlingen til alle, der kæmper med glattejernet og kruset hår. Man vil simpelthen opleve at få et hår med masser af liv og glans.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål, så ring endelig og kontakt os her i salonen. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her