Guide: Her er sommerens hårtrends

Frisør og hårstylist Mette Skovgaard afslører her sommerens hårtrends, så du kan få styr på sommerlokkerne.

Permanent med referencer fra 80’erne, naturlig farvning og grafiske frisurer. Sommerens tendenser og hårtrends går i flere retninger. Alligevel bliver en af de helt store ting såkaldt smokey hair med en mørk bund og lyse spidser.

Det fortæller frisør og hårstylist Mette Skovgaard. Hun er indehaver af salonen Mo-Hair på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

”De helt unge piger er kommet med på permanent-bølgen fra 80’erne, som tøjet også bærer præg af for tiden, mens piger over 25-30 år skal have lidt længere pandehår som i 70’erne med en mørkere bund og lysere spidser farvet naturligt med balayage. Det er det, vi kalder smokey hair”, siger Mette Skovgaard.

LÆS OGSÅ: Kvalitetsbehandlinger til helt almindelige priser: Her er den bedste frisør på Frederiksberg

Hun uddyber, at man også for de lidt mere vovede kan lave smokey hair i en mere grafisk udgave som faceframing, som man så det meget i 90’erne.

”Også 90’erne går igen hos fyrene. Her skal der være lidt mere længde på toppen, som man eksempelvis så det med Dylan i Beverly Hills 90210”, fortæller Mette Skovgaard.

På farvefronten er det fortsat de naturlige farver og farvemetoden Balayage, som dominerer.

”Med Balayage kan man få farvningen til at se helt naturlig ud. Man skræddersyr simpelthen farvningen til den enkelte med en unik blanding. Det er noget, vi er eksperter i her hos Mo-Hair”, siger Mette Skovgaard.

Hun sørger for jævnligt selv at være på kursus i hårtrends, ligesom alle frisører i salonen også er det, så alle altid er med på tidens trends.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her