God frisør på Frederiksberg

God frisør på Frederiksberg? Mette har haft Mo-Hair i mere end 10 år og fået international anerkendelse

I mere end 10 år har Mette Skovgaard drevet frisørsalonen Mo-Hair på Frederiksberg. Hun er en aktiv del af byens erhvervsliv og er med til at gøre Frederiksberg til en attraktiv handelsby med sit store engagement, og nå ja, så har hun også som kun en ud af 65 frisører i hele landet fået international anerkendelse med optagelse i det internationale netværk Intercoiffure.

Er du på udkig efter en god frisør på Frederiksberg? Så behøver du ikke lede længere.

Mo-Hair på Gammel Kongevej er ikke bare en af de bedste saloner på Frederiksberg. Det er en af de bedste i hele landet. At blive optaget i det internationale netværk Intercoiffure er nemlig ikke noget, man bliver. Det bliver man inviteret til og er et kvalitetsstempel, som vidner om evig fornyelse og et håndværk i topklasse.

”Jeg er meget stolt over, jeg får fire år siden fik kvalitetsstemplet med optagelsen i Intercoiffure. Det er også noget, der forpligter. Og derfor gør jeg alt for på daglig basis at leve op til den høje faglighed og service hver eneste dag”, fortæller Mette Skovgaard.

Hun bestyrede to andre steder, inden hun mere end 10 år siden sprang ud som selvstændig.

”Jeg har aldrig været i tvivl om, det var den vej, jeg skulle. Jeg har en iboende lyst og et drive til at det bedste ikke er helt godt nok. Det skal lige være en tand bedre”, fortæller hun.

Som god frisør på Frederiksberg fornyer hun løbende sine kompetencer på kurser. Det samme gør sig gældende for de ansatte frisører og frisørelever hos Mo-Hair. Og netop frisøreleverne har også en stor plads i Mettes hjerte.

”På mange måder ser jeg det som mit ansvar at være med til få uddannet nogle frisører, som får en god ballast og uddannelse, så de kan få et langt og godt arbejdsliv”, fortæller hun.

På samme måde gør Mette også en stor indsats for det lokale erhvervs- og handelsliv ved at støtte op om byen og være med i nye initiativer, der er med til at løfte Frederiksberg.

”For mig er det vigtigt med en levende og attraktiv handelsby”, siger hun.

Derfor bruger hun også selv byen meget og støtter andre erhvervsdrivende i området.

”Jeg er vild med at bruge lokalområdet. Især børnetøjsforretning Rue 153 og restauranten San Marco JUNIOR er jeg storkunde hos”, fortæller Mette Skovgaard.

Du finder Mette og resten af hendes team i salonen Mo-Hair på Gammel Kongevej 152.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her