God hårkur

Sådan genopbygger du tørt og skadet hår: Giv dit hår masser af fugt med en god hårkur

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet, hvordan man får flot blankt hår? Derfor bliver du her guidet på vej med vores professionelle input til at forebygge, pleje og genopbygge håret med masser af fugt og en god hårkur.

Det er vigtigt med en god hårkur til at pleje sit hår, da langt hår er flere år gammelt og nemt mister sin glans og fugt.

”Først og fremmest skal du bruge kvalitetsprodukter i håret. Det er super vigtigt at pleje sit hår. En god hårkur er både med til at forebygge tørt og skadet hår, og så kan den også genoprette skader og atter give glans til håret”, fortæller Mette Skovgaard, indehaver af Mo-Hair.

Hun bruger Fusiodose i salonen. En skræddersyet eksklusiv hårkur, kåret som verdens bedste kursystem.

”Behandlingen med Fusiodose er unik på den måde, at den altid er skræddersyet af din frisør, så den passer præcis til den enkeltes hår og behov”, siger Mette Skovgaard.

Efter en behandling eller farvning anbefaler hun altid en god hårkur. Farve åbner nemlig hårstråene, og så er Fusiodose med til at gå ind i håret, fugte og genopbygge det.

LÆS OGSÅ: Styling og opsætning: Hvor kan jeg få stylet mit hår?

”Brug også altid en god shampoo efterfølgende, da en billig shampoo indeholder for meget sulfat og vil kradse hårkuren af. Bruger du en god shampoo og conditioner, så holder den 4-5 uger i håret”, fortæller Mette Skovgaard.

Sulfat er det stof i billig shampoo, der får shampooen til at skumme op. Samtidig er sulfat dog også med til at tørre håret ud. Derfor er det vigtigt at undgå.

Hos os får du altid vejledning til hårprodukter, der passer til netop dig og dit hår. Vi har alle en fireårig frisøruddannelse og mange års erfaring inden for hår og hårprodukter. Derfor ved vi, hvad dit hår har brug for.

Alle produkter er hos os nøje udvalgt og afprøvet, og vi har kun det bedste af det bedste på vores hylder.

Vi ses hos Mo-Hair på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Book tid
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her